РКМ како нафтена компанија во делот на енергенсите со кои работи е највлијателниот фактор во регионот врз основа на логистичките партнери во регионот.

РКМ врши испорака на своите производи преку превозни средства авто цистерни и возови, а располага и со капацитети за продажба преку бродски танкери благодарение на своите бизнис патнери oд Блискиот Исток.

РКМ Скопје

Park Residence
ул. Столтенбергова бр.1, 4 Кат / 1-2
1000 Скопје

info@rkm.com.mk